Silkefoto - Vi kan mere end du tror

Hos Silkefoto forstår vi vigtigheden i god service og kunderådgivning. Vi ved, at den rette vejledning er en forudsætning for at købe det rette fotoudstyr. Vi forsøger ikke at sælge dig noget for vores skyld, men lytter til dine behov og krav til udstyret og vi tror på, at der ikke findes rigtigt eller forkert fotoudstyr.

Vi er fotofagfolk og har forstand på tingene og du vil opleve at vores kundeservice rækker langt - både før, under og efter dit køb.

I butikken laver vi det hele selv. Vi står selv for fremkaldelse og overspilninger, vi håndlaver selv fotobøger og kalendere og vi laver selv scanninger og fotokopier. Altså kan du, når du bestiller noget hos os, være sikker på at det bliver lavet ordenligt.

Erhvervskunder er naturligvis også velkomne hos os! Vi producerer alt - flyers, menukort, gadestandere og plakater, vi løser opgaven.

Silkefoto startede som en dele af Click som er en frivillig kæde som består af 25 forretninger over hele landet. Med frivillig kæde forstås, at hver butik har sin egen ejer der brænder for foto og video og bruger Click som fælles navn for samarbejdet. Alle har rødder tilbage til længe før noget hed ”digital-kamera”, men hvor vi før hed Click Silkeborg, så hedder vi nu Silkefoto og arbejder som altid på at udvikle vores kompetencer, i form af kurser og undervisning af de ansatte, så vi sikrer at det faglige niveau er i top og up-to-date.

Vi glæder os til at se dig i butikken!