iSteady V2 Sort - Smartphone Gimbal

772274

Kompakt, 3-akset stabiliserende gimbal, sammenfoldelig, med Ansigtssporing, med AI-Sensor og LED-Belysning.
Perfekt til jævne, stabile videoer og vlogging.

  • Indbygget Smart Tracking AI-sensor.
  • Automatisk ansigtstracking uden brug af app.
  • Dolly Zoom mm. via iOS/Android-appen.
  • Jævn 320° panorering, tilt og rulle rotation.
  • LED-lys med 3 lysstyrkeniveauer.
  • Kompakt ergonomisk foldedesign.

Flere detaljer

Ikke på lager

1 099,00 kr

inkl. moms

Hohem iSteady V2 er en 3-akset gimbalstabilisator til smartphone, der er designet til automatisk ansigtstracking uden brug af app. Normalt konfigureres smart tracking i en app ved at angive hvad der skal spores. Men iSteady V2 har en AI-sensor indbygget i selve gimbalen lige ved siden af klemmen til smartphonen. Sæt gimbalen på det medfølgende mini-stativ og tænd AI-sensoren ved at trykke på en knap på gimbalen. Når du er klar til at starte den automatiske tracking, skal du bare vise det passende håndtegn til gimbalen, og den begynder straks at følge dig og dine bevægelser på alle de tre akser. Denne funktion er nyttig til live streaming, videoopkald, vlogging og kreative og kommercielle produktioner. Gimbalen følger ansigtet på den person der viste håndtegnet, selvom en anden kommer ind i optagelsen. Når du vil have den til at stoppe trackingen skal du bare vise et andet håndtegn.

Selvom der findes en gratis iOS/Android-app der kan downloades til specielle funktioner såsom dollyzoom og time-lapse optagelser, er det ikke nødvendigt at anvende smart tracking via app’en. Fordelen ved denne type tracking frem for in-app-sporing er, at din telefon er fri til at bruge en livestreaming-app, såsom Zoom eller Skype, da telefonen jo ikke bliver optaget af en gimbal-app.

ISteady V2 gimbal bevæger sig næsten hele cirklen 320° på pan-, tilt- og rulleaksen. Uanset om du bruger smart tracking-funktionen eller manuelt styrer gimbalen via det indbyggede joystick, stabiliserer den bevægelserne på alle disse akser så du opnår optagelser med jævne, stabile bevægelser og dermed professionelle resultater. Den justerbare telefonklemme passer til telefoner på op til 89 mm brede og understøtter stort set alle populære telefoner, såsom iPhone 12 Pro Max. Der er indbygget en LED-lampe ved siden af telefonklemmen til at belyse dine motiver. Lyset kan justeres i tre lysstyrkeniveauer for at fremhæve f.eks. hudtoner i forskellige scener.

Gimbalen har et sammenfoldeligt design der gør det nemt at opbevare den i din taske. Den øverste del foldes over det ergonomisk håndgreb, hvilket reducerer gimbalens længde til ca. det halve. Gimbalen har et 1/4" indvendigt gevind i bunden til f.eks. at fastgøre det medfølgende mini-stativ, som kan bruges enten som bordstativ eller som forlængelse af håndgrebet.

Der medfølger et USB Type-C til Type-A-opladekabel, mini-stativ, opbevaringspose og en håndledsrem.

Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre din handels-oplevelse